Om

ENFIN

Om mig

Om mig


... i samtalet

Som psykoterapeut kan min roll  vara att bidra med min kunskap, stödja, hjälpa se mönster eller ge verktyg. Min roll kan vara att undervisa eller bara lyssna. 


Som grundutbildad psykoterapeut har jag alltid handledning av legitimerad psykoterapeut och handledare.


… som yogalärare

Som yogalärare knyter jag ihop min kunskap och kropp och knopp. Allt jag arbetar för i övriga roller kan jag arbeta med som yogalärare: att få tillfälle att vara den jag är, ge dig tillfälle vara den du är, att få ro i kropp och själ, stilla tanken, hitta både vår fysiska styrka och inre kraft. Genom rörelser hjälper yogan kroppen att också hitta vila. Genom andning påverkar vi hjärtats slag och syresätter kroppen vilket leder till god hälsa. Efter yogan uppstår ofta ett lugn och fokus som vi bär med under resten av dagen.


... yoga i skolan

Yoga som religion kan vara en het fråga för skolan. Yoga i skolan är för mig rörelse, andning och avslappning. För mig personligen innefattar yogan fler dimensioner, där andlighet kan vara en. Den yoga jag utövar i skolor eller föreningar är inte religiös i bemärkelsen att jag inte använder sanskrit eller annan religiös symbolik. Jag vill uppmuntra lek, kroppskännedom, stärka kroppen och ge verktyg till stresshantering, vila och återhämtning. En av mina yogalärare berättade att den fysiska yogan som vi känner den idag troligen är inspirerad av Lings skandinaviska gymnastik som kom till Indien genom brittiska soldater. Kanske är det militär exercis vi håller på med? Jag tar upp det för att yogans ursprung och roll inte behöver vara svart eller vit. Vi kan också välja själva vad vi vill använda oss av och vad vi finner värde i. Det är bra vara medveten om vad yoga är för olika personer och vad det kan väcka för tankar och känslor, därför hoppas jag att jag här är tydlig med mitt perspektiv. Läs gärna mer här, KYF Yoga i skolan.Utbildning


Beteendevetare och grundutbildad psykoterapeut


Introduktionsutbildning i KBT och Schematerapi


Foundation level Systems Centered Training (SCT)


Yogalärare


Lärarutbildning i Barn- och Tonårsyoga


Massageterapeut

Erfarenhet


Kurator

Psykoterapeut, för vuxna och unga vuxna

Yogalärare

Coach och stödresurs

Handledare vid teambuilding och grupputveckling

Ekonom och affärsutvecklare inom näringsliv och eget företag
Mitt arbete bygger på

- Principen om människors lika värde

- Humanistiska och demokratiska ideal 

- Respekt för min egen och andras integritet

ENFIN


Jag tar emot för samtal på Luntmakargatan i Stockholm. 


För närvarande har jag lediga tider på fredagar.

KONTAKTA MIG

Stockholm

Sollentuna

© Copyright. All Rights Reserved.